Reviews

Onderstaand treft u reviews/aanbevelingen aan van enkele klanten van Administratiekantoor Mekanda:

Als je een boekhouder zoekt die zich niet te groot voelt voor de kleine ZZP’er dan heb je aan Administratiekantoor Mekanda een zeer betrouwbare en behulpzame partner.

Sinds ik in Januari 2017 als ZZP’er in de zorg werkzaam ben verzorgt Mekanda mijn administratie. Eigenaresse Karin Verbeek denkt mee om voor mij het zo simpel mogelijk te houden waardoor ik dat kan doen waar ik goed in ben en Mekanda doet waar zij goed in is. De afgelopen jaren zijn we dikwijls even kort bij elkaar geweest om de zaken up tot date te houden. Doordat ze eerlijk, duidelijk en degelijk is in haar adviezen, kost het weinig tijd en is de kans op miscommunicatie en irritatie zeer klein.

Doordat de lijn erg kort is communiceert het erg makkelijk, eigenlijk heb ik altijd binnen 1 uur een reactie op mijn vraag en is deze altijd persoonlijk en niet algemeen van aard. Hier haal ik zeer veel vertrouwen uit en het geeft rust.

Ik zie de toekomst samen met Administratiekantoor Mekanda met vertrouwen tegemoet. Zoek je een degelijk, betrouwbaar, eerlijk en laagdrempelig kantoor dan kan ik Karin Verbeek met administratiekantoor Mekanda van harte aanbevelen.

TdV Zorg

ZZP’er in de Zorg

Uw onvoorwaardelijke partner bij complexe zorgvraag

06-419 50 757

info@tdvzorg.nl

www.tdvzorg.nl

 

Ik ben sinds 2017 een bedrijfje begonnen als arbeidsdeskundige. Dat vak is mij op het lijf geschreven. Ik geniet er dagelijks van en ik ben er ook goed in. Waar ik me wel zorgen om maakte was de administratie en de boekhouding die met een eigen bedrijfje gepaard gaat. Daar ben ik niet goed in en gelukkig trof ik Karin Verbeek van Mekanda.
Sinds Mekanda mijn administratieve zorg heeft overgenomen voel ik mij een stuk rustiger. Karin is betrokken, deelt haar kennis waar dat kan, is altijd op tijd met attenderen en is accuraat.
Zeker als starter kan ik Mekanda aanbevelen, omdat alles dan nieuw en onbekend is. Ook als je zelf overal over wilt gaan als starter kan ik Mekanda aanbevelen, omdat Karin je dan ondersteunt in waar je allemaal rekening mee moet houden als je de boekhouding zelf wilt gaan doen.
Ik leg mijn administratie echter met een gerust hart in de vertrouwde handen van Mekanda. Het is haar expertise en niet de mijne. Dank je wel Karin!
Debbie Meijers
Debbie@ADadvies
06-51424452
Arbeidsdeskundig advies – training en coaching in verzuimmanagement – casemanger – advies in HRM vraagstukken – loopbaanadvies

Toen ik mijn eigen onderneming in november 2017 begon, dacht ik dat ik mijn boekhouding in mijn eentje aankon. Als starter is het beginnen van een onderneming al een heel avontuur op zich, maar met de boekhouding wist ik niet goed waar ik moest beginnen: waar moet ik op letten met het versturen van facturen, aangiftes en hoe kan ik alles geordend houden voor de Belastingdienst?

 

Ik hoorde via een collega goede verhalen over Administratie Kantoor Mekanda. Ik heb Karin toen gebeld. Aan de telefoon was het al direct een fijn gesprek. Hierna hebben we nog persoonlijk afgesproken en ik had meteen een vertrouwd en prettig gevoel bij haar. Dat komt doordat ze goed naar je luistert, ze nauwkeurig werkt en eerlijk is in haar advies. Ze snapt wat het beste is voor je onderneming en houdt alles eenvoudig.

 

Karin houdt mij altijd op de hoogte van wat ze doet, wat ze nodig heeft en waar ik op moet letten. Hierdoor kan ik altijd op haar rekenen en is ze zeer behulpzaam. Door haar snap ik beter hoe ik het beste uit mezelf en mijn onderneming kan halen.

 

Ik laat nog steeds mijn boekhouding doen door Karin en ik weet dat mijn administratie in goede handen is. Ze is makkelijk te bereiken, je kunt haar alles vragen en reageert altijd snel via mail of app. Ik zal de komende jaren zeker nog met haar samen werken! Zeker nu steeds meer mensen als zzp’er aan de slag gaan, raad ik haar iedereen aan. 

 

Carmen Doorman

Carmen Doorman Producties

Radioproducer

06-51005744

Al ruim 2,5 jaar ben ik een zeer tevreden klant van Administratiekantoor Mekanda. Het heeft voor mij erg prettig gewerkt om de administratie zelf bij te houden (in Money Monk met koppeling naar de bankrekening) maar de controle en ingewikkeldere onderwerp aan Mekanda over te laten. Hierdoor bleef ik wel inhoudelijke betrokken maar hoefde ik mij geen zorgen te maken over het tijdig kunnen doen van de BTW en inkomstenbelasting aangiften. Het werken met een online boekhoudpakket neemt je veel werk uit handen maar boekhouden blijft toch een specialisatie. Mekanda kan ik na mijn eigen ervaring van harte aanbevelen aan iedere zelfstandige. Het scheelt je tijd en geeft rust omdat de administratie accuraat wordt bijgehouden. 

 

Arjan Eerman – Producted